Gerbera Yari

De EK-selectie van Decorum: onze bloemenkwekers

Gepubliceerd op 11 juni 2024

Het EK-voetbal staat op het punt van beginnen, de landen hebben hun selecties bekend gemaakt, de straten beginnen oranje te kleuren en de verzamelaars van voetbalplaatjes zijn volop bezig met hun verzameling voor dit toernooi compleet te maken. Dus ook het juiste moment om de Decorum selectie bekend te maken.

Wie maken er deel uit van onze selectie, wat zijn hun kwaliteiten. Lees verder en kom alles te weten over de Decorum selectie! Lees hieronder alles over onze selectie van bloemenkwekers.

André Knoppert & Zn.

André Knoppert & Zn. is een echte allrounder in de selectie van Decorum.

Zo kweekt hij diverse seizoensproducten. Denk aan kleurrijke ranonkels, zoals de oranje Azur of de bijzondere grootbloemige Ponpon. In het najaar zijn de pluischrysanten verkrijgbaar bij André Knoppert & Zn, zijn grote passie. Een prima toevoeging dus voor onze selectie!

Decorum Voetbalkaartjes André Knoppert & Zn.

Arcadia Chrysanten

Arcadia Chrysanten, is een van de creatieve spelers binnen de groep, hij staat bekend om verrassende en vernieuwende bloemen. Dit vooruitstrevende bedrijf is marktleider in diverse soorten pluischrysanten, denk aan wit, groen, roze en natuurlijk ook oranje. De chrysanten zijn jaarrond verkrijgbaar. Daardoor is het ook nog eens een zeer betrouwbaar selectielid.

Decorum Voetbalkaartjes Arcadia

Boers Amaryllis

Een mooi weer voetballer, je hoort de term maar al te vaak voorbij komen. Maar dit geldt zeker niet voor Boers Amaryllis. Hoe korter de dagen worden hoe meer kwaliteit hij gaat leveren. In de periode oktober tot en met februari, met een piek voor Kerstmis, is de snijamaryllis kwalitatief het best. Hij is verkrijgbaar in klassieke kleuren, zoals rood, wit en tweekleurig.

Decorum Voetbalkaartjes Boers Amaryllis

Borst Bloembollen

Een speler van de Hollandse school, dat kom je al snel uit bij Borst Bloembollen met zijn prachtige tulpen in vele soorten en kleuren. Naast tulpen teelt deze kweker ook pioenrozen, zodat het assortiment van Borst Bloembollen langer te zien is op, maar ook zeker rondom de velden 😉  

Decorum Voetbalkaartjes Borst Bloembollen

Bosbloemen

Een van de kleurrijkste en sierlijkste spelers binnen de selectie van Decorum. De specialiteit van Bosbloemen is het kweken van de celosia. Naast de celosia, levert Bosbloemen in de wintermaanden chrysanten uit in diverse kleuren.

Decorum Voetbalkaartjes Bosbloemen

De Heufkens

De Heufkens, is de enige debutant dit jaar in onze selectie. Een kweker die traditie met milieuvriendelijke technologieën combineert om prachtige freesia’s te kweken. Freesia’s zijn jaarrond verkrijgbaar waardoor, ondanks dat hij pas sinds dit jaar deel uitmaakt van de selectie, je echt kan bouwen op kweker en zijn freesia’s.

Decorum Voetbalkaartjes De Heufkens

Future Flowers

Future Flowers is de allrounder binnen de selectie. Het produceert jaarrond calla’s. Elke seizoen heeft dit familiebedrijf andere kleuren in het assortiment. De calla is onder andere verkrijgbaar in het geel, wit en paars, maar natuurlijk ook in het oranje.  

Decorum Voetbalkaartjes Future Flowers

Hofland Flower Group

Hofland Flower Group is een ervaren kracht binnen de selectie met zijn fijn geurende freesia’s. Ondanks zijn ervaring blijft hij zich als speler uitdagen. Zo is Hofland Flower Group sinds enkele jaren specialist in het kweken van de minder bekende snij kalanchoë. Een prachtige sterke bloem waar je jaarrond op kan rekenen.  

Decorum Voetbalkaartjes Hofland Flower Group

Janity Flowers

Janity Flowers is een van de jonge talenten en teelt het gehele jaar troschrysanten van één specifiek ras. Een echte specialist met oog voor topkwaliteit. Een zeer waardevolle toevoeging aan onze selectie.

Decorum Voetbalkaartjes Janity Flowers

Koningshof

Kwekerij Koningshof is een speler met unieke kwaliteiten. Jaarrond teelt kwekerij koningshof cymbidiums van uitzonderlijke kwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, tekeningen en bloemvormen. Met zijn sterke bloemen, drie weken op de vaas staan is zeker geen uitzondering, staat hij ook nog is fysiek zijn mannetje.

Decorum Voetbalkaartjes Koningshof

Middenweg Flowers

Met Middenweg Flowers voegen we een specialist toe met Zuid-Europees temperament aan onze selectie. Het teelt jaarrond prachtige irissen op een locatie in Nederland en op een locatie in Spanje.

In het assortiment zitten vele verschillende soorten irissen, waarvan ook zeven bijzondere geverfde irissen.

Decorum Voetbalkaartjes Middenweg Flowers

Moerman Lilium

Met Moerman Lilium is een speler die zich volledig heeft gefocust om alles uit zijn talent te halen. Zo teelt hij de Roselily; een opvallend soort met meerdere rijen bloemblaadjes, die licht geurend is en geen stuifmeel bevat. Daarnaast heeft Moerman ook een breed assortiment aan andere soorten lelies.

Decorum Voetbalkaartjes Moerman Lilium

Montana Lisianthus

Aan ervaring geen gebrek met Montana Lisianthus. Al meer dan 25 jaar heeft Montana ervaring in het telen van de lisianthus. Het assortiment is bijzonder groot met meerdere exclusieve bloemsoorten. Een niet onderschatte speler binnen de selectie van Decorum.

Decorum Voetbalkaartjes Montana Lisianthus

Oudijk Gerbera

Kleurrijk, dat is de beste omschrijving die je deze speler kan geven. Oudijk Gerbera is gespecialiseerd in het kweken van germini’s, dat gerbera’s maar dan een maatje kleiner. De germini’s zijn verkrijgbaar in wel vijftig verschillende variëteiten en een grote diversiteit aan kleuren, waarvan ook speciale mixen worden gemaakt exclusief voor Decorum.

Decorum Voetbalkaartjes Oudijk Gerbera

Straathof Flowers

Een speler die met volle focus op zijn doel afgaat. Straathof Flowers piekt in het voorjaar tijdens het uitleveren van snijhyacinten. Deze kweker is goed in plannen en heeft veel geduld, want het telen van deze vrolijke voorjaarsbloeiers duurt maar liefst drie jaar.

Decorum Voetbalkaartjes Straathof Flowers

Together2Grow

Together2Grow heeft meer dan twintig kwalitatief hoogwaardige alstroemeria’s in hun selectie. Daarnaast heeft deze kweker een echt neusje voor de goal, want door samenwerkingen met veredelaars komen zij regelmatig met nieuwe rassen exclusief verkrijgbaar bij Together2Grow.

Decorum Voetbalkaartjes Together2Grow

Van der Gulik BV

Van der Gulik BV is een echte teamspeler met oog voor innovatie. Bij van der Gulik BV krijgt elke tulp meer dan voldoende aandacht zodat de bloem groeit tot een sterke tulp. Deze kweker blijft verrassen met nieuwe soorten tulpen naast het standaard kwalitatief hoge assortiment.

Decorum Voetbalkaartjes van der Gulik BV

Van der Valk Groenesier

Een speler die je nooit hoort klagen, niet opvalt, maar altijd presteert dan kom je al snel uit bij onze asparagus kweker Van der Valk Groenesier. Dit fijne decoratiegroen is onmisbaar voor bloemisten en geeft volume aan bloemschikstukken. Ze hebben diverse soorten die ook geverfd verkrijgbaar zijn.

Decorum Voetbalkaartjes van der Valk Groenesier

Van Dijk Flowers

Een echte specialist met als sterkste punt, zijn tweebenigheid. Van Dijk Flowers heeft een compact assortiment met twee soorten troschrysanten: Delianne en Baltica, beiden in het wit en geel. Op twee locaties dichtbij de veiling levert Van Dijk Flowers dagelijks zware bloemen van hoge kwaliteit.

Decorum Voetbalkaartjes van Dijk Flowers

Van Noort Hyacinten

Een sierlijke en technische sterke speler. Van Noort Hyacinten teelt diverse soorten snijhyacinten. Hierbij gebruiken zij een unieke techniek. Zij telen de hyacinten namelijk op water, waardoor zij efficiënt en schoon kunnen werken.

Decorum Voetbalkaartjes van Noort Hyacinten

Van Seters Roses

Passie voor het spelletje dat heeft deze speler zeker! Bij van Seters Roses worden vol passie diverse bijzonder soorten trosrozen geteeld. Deze prachtige bloemen worden geselecteerd op diverse kwaliteiten. Denk aan lengte, knopgrootte en trosvolume. Een zeer waardevolle toevoeging aan de Decorum selectie.

Decorum Voetbalkaartjes Seters Roses

Van Wordragen Flowers

Heb je het over van Wordragen Flowers, dan heb je het over een perfectionist binnen de Decorum selectie, goed is niet goed genoeg voor hem. Hij blijft zich altijd ontwikkelen.  

Van Wordragen Flowers heeft verschillende soorten troschrysanten in het assortiment. Deze kweker wisselt regelmatig met zijn specialiteiten door een bestaand soort te vervangen met een noviteit.

Decorum Voetbalkaartjes van Wordragen Flowers

Villa Curcuma

Villa Curcuma is de meest opvallende verschijning die is geselecteerd voor Decorum. Het is een sterke speler met een flink uithoudingsvermogen. Met de curcuma brengt Villa Curcuma tropische sferen naar Nederland. Een stevige bloem die lang houdbaar is bij de consument.

Decorum Voetbalkaartjes Villa Curcuma

Villa Gerbera

Een specialist bij uitstek, zo kan je deze speler in de selectie van Decorum wel omschrijven. Villa Gerbera is gespecialiseerd in het kweken van grootbloemige gerbera’s. Naast de teelt van reguliere soorten heeft Villa Gerbera ook bijzondere soorten in het assortiment, zoals de ‘Spider’ en de ‘Powerball’.

Decorum Voetbalkaartjes Villa Gerbera

W.F. Leenen

Een multifunctionele speler, zo kan je W.F. Leenen wel noemen binnen de Decorum selectie. Deze kweker staat bekend om de door hen exclusief geteelde bijzondere soorten narcissen.

Ook heeft W.F. Leenen een elftal vol met sonatini’s in het assortiment. Dit zijn kleinbloemige amaryllissen, een bijzonder product. Daarnaast heeft hij sinds dit jaar met de Dahlia een nieuwe aanwinst binnen zijn Decorum selectie.

Decorum Voetbalkaartjes W.F. Leenen

Met deze uitgebalanceerde selectie van top bloemenkwekers uit Nederland gaan wij er vanuit dat Decorum het ver zal schoppen op dit toernooi 🏆

Ook de Decorum selectie met plantenkwekers is bekend gemaakt, lees hier alles over welke plantenkwekers er geselecteerd zijn.