Chrysanne Lionplant en van Schie

Pers

Introductie

Decorum is het eerste premium merk binnen de sierteelt. Door te kiezen voor Decorum producten kies je voor pure perfectie. Onze planten en bloemen zijn namelijk met veel liefde en aandacht duurzaam gekweekt door de allerbeste kwekers. Of je jezelf nu verwent of een ander; mooier en verser dan onze kwaliteitsproducten kun je nergens krijgen. Zo geniet je er dus gegarandeerd lekker lang van.

Als Decorum streven we iedere dag naar een sterk, uniform en herkenbaar merk. Dit betekent dat alle Decorum uitingen dezelfde uitstraling hebben. Onze online brand manual is een handleiding voor iedereen die aan de slag gaat met uitingen voor Decorum. De logo’s, afbeeldingen en teksten en video’s die je hiervoor kan gebruiken vind je op deze pagina.

Decorum Logo

Download hieronder de Decorum logo’s in verschillende formaten (*.jpg, en *.png)

Foto’s

Download hieronder foto’s van onze producten en kwekers.

Video “Wij zijn Decorum”

Bekijk hier de video’s “Wij zijn Decorum”. Het verhaal over Decorum, wie we zijn, wat we doen en waar we voor staan. Video 1 is een video waarin gesproken wordt en video 2 is alleen beeld.

Op het Decorum Youtube-kanaal zijn nog veel meer video’s te vinden zoals “behind the scenes” filmpjes bij onze kwekers, aftermovies van onze events en nog veel meer…

Standaard teksten over Decorum

Gebruik deze teksten en poster als inspiratie en input voor de content die jullie willen schrijven over Decorum

Binnenkort zal deze pagina aangevuld worden met informatie over:

  • Decorum kwekers

Wil je meer informatie over Decorum ontvangen, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste Decorum nieuwtjes. Ook kan je natuurlijk inspiratie halen op onze Facebook, Pinterest, Instagram-pagina. Of bezoek ons op een van de vele events waar Decorum aanwezig is, heb je gelijk de mogelijkheid om ons daar te spreken 😉