Celosia Bloem

Agenda, downloads en meer…

Agenda, downloads en meer..

Wil jij de Decorum Monsterbus reserveren, ben je de actuele DFD-lijst kwijt geraakt of wil je weten welke klanten er zijn toegevoegd aan de Decorum B2B webshop? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek.

Inhoudsopgave:

Decorum Monsterbus

Pak de Decorum Monsterbus, laad hem vol met jullie mooiste producten en ga langs bij jouw klanten. Klinkt simpel en dat is het ook. Alleen zorg er wel voor dat je de Monsterbus reserveert voor deze tour. Dat is wel zo handig natuurlijk!

Reserveren is makkelijk, ga hieronder naar de agenda en geef aan wanneer jij op pad gaat met de Decorum Monsterbus.

Decorum DFD-lijst

Is je DFD-lijst kwijt geraakt tijdens de grote schoonmaak of heb je hem gebruikt als kladpapier waardoor je hem niet meer kan lezen? Geen zorgen, de meest actuele DFD-lijst is hier altijd te vinden. Het enige wat jij hoeft te doen is op onderstaande knop te drukken, te downloaden en op te slaan.

Laatst bijgewerkt: 02-05-2024

Klantenlijst Decorum Webshop

Weer is vergeten om de prijsgroepen bij te werken en krijg je daardoor te maken met klanten die jou aanbod niet zien in de Decorum B2B webshop? Dan is hulp niet ver weg. Hieronder kan je de actuele klantenlijst downloaden om je prijslijsten bij te werken. Klant blij en hopelijk jij ook na hun bestelling(en).

Laatst bijgewerkt: 15-07-2024

Decorum Only

Decorum Only producten zijn planten en bloemen die uitsluitend door Decorum kwekers worden geteeld. Bekijk hier welke bloemen en planten het Decorum Only label dragen.

Decorum mokken

De Decorum mok is beschikbaar in 2 varianten. Een variant met oor, glimmend en een inhoud van 310 ml (relatief grote mokken) en een variant zonder oor. De variant zonder oor zijn mat en hebben een inhoud van 190 ml.

Bel even met kantoor als je mokken wilt komen halen. Dan zorgen wij dat ze klaar staan. 

Mok zonder oor
190 ml
€ 3,15
Mok met oor
310 ml
€ 3,11
Decorum mokken