Borst Bloembollen

Borst Bloembollen heeft een prachtig bedrijf in Obdam. Op ruim 215 hectare produceren zij veel verschillende soorten Tulpen. De tulpen worden geteeld in West-Friesland, Zuid- & Oost Flevoland, Noord Oostpolder Flevoland, Nieuw Zeeland en Chili.

Borst specialiseert zich in exclusieve soorten en flexibiliteit. Per broeiseizoen worden er ongeveer 170 verschillende cultivars gebroeid. Het broeiseizoen is langdurig door het telen van bollen in zowel Nederland als het Zuidelijk Halfrond.

Met drie inzetbare bosmachines kan Borst op verschillende aantallen bossen. Alle bloemen worden voorbehandeld waardoor de tulpen minder ver doorgroeien en langer houdbaar zijn.

Naast tulpen teelt Borst Bloembollen ook verschillende pioenrozen, zodat hun assortiment vroeg en later in het seizoen bloeit. De bloemen worden gesneden op de juiste rijpheid, zodat Borst zeker weet dat de pioenen open zullen komen. Per partij wordt er extra op gelet dat de rijpheid gelijk is. Dit alles doet de kweker om de beste kwaliteit bloemen te leveren.

Behind the scenes

Bedrijfsgegevens Borst bloembollen

Adres:Noorderbrug 5
1713 GA OBDAM
Telefoonnummer:+31 (0)6 25 48 39 10
Email:info@borstbloembollen.nl
Website:https://borstbloembollen.nl/
Concepten:Feel
Certificering:MPS A, Global GAP

Terug
Tulpen van Borst Bloembollen Borst Bloembollen Tulpen Tulpen van Borst Bloembollen