Hofland Flower Group

Hofland Flower Group is een bekende naam in de Freesia wereld. Op een areaal van bijna vijf hectare in Maasdijk produceren Marinus en Erik Hofland zo’n 15 miljoen stelen per jaar. De vijf kleuren die Hofland kweekt, zijn jaarrond in goede kwaliteit beschikbaar!

Hofland doet er alles aan om zo duurzaam mogelijk te kweken door middel van een warmtepomp. Zo leveren zij, evenals de Heufkens, niet alleen mooie, maar ook verantwoorde Freesia’s. Freesia’s staan bekend om hun geur, maar daar wordt tot op heden nog weinig mee gedaan. Hofland heeft een aantal bijzondere, fijn geurende Freesia’s geselecteerd om juist onder dit unique selling point vermarkt te worden. En dat is nog niet alles. Hofland kan zijn Freesia’s ook per 20 takken verpakken en selecteert exclusieve soorten alleen voor Decorum.

Naast Freesia’s kweekt Hofland ook de minder bekende snij kalanchoë. Deze oersterke vetplant met zijn felgekleurde bloemetjes in een breed kleurenscala is bij velen bekend en bemind. Wat echter veel minder bekend is, is dat deze plant ook als snij kalanchoë beschikbaar is. Een vaas met deze bloemen heeft op zichzelf al een enorme sierwaarde en biedt maar liefst 4 weken lang plezier. Ideaal voor arrangementen, bruiloften of andere gelegenheden waar bloemen voor een langere tijd mooi moeten blijven.

Erik levert elke dag zijn zwaarste sortering uit met de complimenten van Decorum.

Behind the scenes

Bedrijfsgegevens Hofland Flower Group

Adres:Lange Kruisweg 48-b
2676 BM Maasdijk
Telefoonnummer:+31 (0)174 51 51 15
Email:info@hoflandflowergroup.nl
Website:https://hoflandflowergroup.nl/
Concepten:Feel
Certificering:MPS A, MPS GAP
Terug
Kweker Hofland Freesia Kweker Hofland Freesia