Varens

Kantoorplanten

Kantoorplanten

Planten voor kantoor

Koffie, thee en…. planten! Kantoorplanten zijn onmisbaar voor ieder kantoor. Ze zorgen voor sfeer, een betere lucht met meer zuurstof en hebben invloed op de productiviteit. Want zeg nu zelf, een mooi aangekleed kantoor is toch veel gezelliger?! Bekijk hier alle kantoorplanten Decorum!

Planten op kantoor

Planten op kantoor zijn onmisbaar voor een productieve werkdag. Gezonde lucht, een gezellige sfeer, win-win! Van grote kantoorplanten in de hoek tot trendy kantoorplantjes op je bureau. Kantoorbeplanting is een echte must! En ja, ook als je geen groene vingers hebt, want een kantoorplant is echt niet moeilijk te verzorgen. Helemaal niet met de tips van onze kantoorplant specialisten. Geen smoesjes meer dus tegen je collega’s dat je het kantoor plant gezellig te maken! 😉

Luchtzuiverende planten voor meer zuurstof op kantoor

Wist je dat kantoorplanten zuurstof maken en daarom planten op kantoor gezond zijn? Althans, als je de juiste planten voor op kantoor koopt. Deze kantoorplanten hebben een luchtzuiverende werking en zijn dus gezonde planten. Helemaal in de wintermaanden, als de ramen dicht blijven en er minder ventilatie is, is het goed om luchtzuiverende planten voor meer zuurstof op kantoor te zetten. 

Populaire kantoorplanten

Op zoek naar een luchtzuiverende plant voor op kantoor? Wij helpen je planten voor kantoor uit te kiezen!

Lepelplant

Spathiphyllum Van der Voort

De lepelplant (spathiphyllum) is misschien wel dé plant voor op kantoor. De kantoorplant heeft mooie witte bloemen in de vorm van een lepel en grote groene bladeren. Een waar juweeltje en de perfecte toevoeging aan ieder kantoor. Een erg handige bijkomstigheid is dat je de kantoorplant nooit teveel water kunt geven. Zet hem alleen niet in teveel direct zonlicht. Alles over lepelplant verzorging.

  • Kan nooit teveel water krijgen
  • Staat liever niet te lang in de zon
  • Luchtzuiverend

Monstera

Monstera Persoon Potplanten

De monstera staat ook wel bekend als de gatenplant. De populaire kantoorplant heeft deze naam te danken aan de onwijs toffe en unieke bladeren. De monstera is een erg makkelijke plant voor op kantoor. Hij heeft weinig last van ziektes en makkelijk te onderhouden. Geef hem een plekje in de schaduw. Alles over Monstera verzorging.

  • Houdt van schaduw
  • Bekend om zijn mooie, groene bladeren
  • Luchtzuiverend

Strelitzia 

Strelitzia Nicolai Decorum Persoon Potplanten

De strelitzia wordt ook wel de paradijsvogelplant genoemd. Dit komt door de mooie bloemen die lijken op een paradijsvogel. Alleen de meeste strelitzia’s zullen niet zomaar bloemen krijgen. Hiervoor moeten ze minimaal acht jaar zijn. Maar ook zonder de prachtige bloemen is het een prachtige kantoorplant. Alles over Strelitzia verzorging.

  • Een echte zuipschuit (veel water nodig)
  • Houdt van veel licht
  • Bloemen zijn zeldzaam

Bureauplanten voor op kantoor

We hebben allemaal wel eens dat je je bureau plant op te ruimen, maar er eigenlijk nooit aan toekomt. Druk, druk, druk! De oplossing: bureauplanten! Hoe meer hoe beter, dan heb je ook geen ruimte om een rommel te maken. Nee, alle gekheid op een plantenstokje, bureauplanten voor op kantoor zijn een echte toevoeging aan je werkplek. Je eigen maatje waar je de dag mee doorbrengt. Gezellig voor wanneer je collega’s in volle concentratie zitten. 

Kantoorplanten bestellen van Decorum

Kantoorplanten kopen doe je natuurlijk van Decorum. Direct vers bij de kweker! Onze ervaren kwekers telen hun planten met veel aandacht en liefde, zodat jij echt alleen de allerbeste kwaliteit kantoorplanten koopt. Naast kantoorplanten vind je bij ons ook badkamerplantenhuiskamerplanten en slaapkamerplanten.