Musa Dwarf Persoon Potplanten

Badkamerplanten

Badkamerplanten

Planten voor de badkamer

Planten in de badkamer? Jazeker! Ook al houden niet alle planten evenveel van een supervochtige ruimte, er zijn genoeg groene badderaars die het heerlijk vinden! In dit blogbericht vertellen wij je welke badkamerplanten het heerlijk vinden in de badkamer.

Hangplanten voor in de badkamer

Heb je niet veel ruimte voor kastjes in je badkamer om je badkamerplant op te plaatsen? Met hangplanten maak je jouw badkamer compleet! Je badkamer is veel meer dan een ruimte om te douchen en je haar te doen. Met hangplanten maak je jouw badkamer een heerlijke plek om tot rust te komen. Leuke bijkomstigheid is dat je hangplanten in een badkamer daarom niet veel water hoeft te geven. 

Planten in de badkamer

Je denkt er misschien niet direct aan bij het inrichten van je badkamer, maar planten zijn de perfecte toevoeging aan jouw badkamer! Badkamerplanten zorgen voor de finishing touch en geven een prachtig 3D effect Zo kom jij nog beter tot rust in je badkamer! Het is wel belangrijk om de juiste planten voor je badkamer uit te kiezen, want niet alle planten vinden de badkamer even fijn. Kies daarom voor badkamerplanten die goed tegen een vochtige ruimte kunnen.  

Lepelplant

Spathiphyllum Van der Voort

De spathiphyllum is misschien wel de perfecte plant voor de badkamer. Hij houdt namelijk van water. Zoveel zelfs, dat hij letterlijk nooit teveel kan krijgen. Perfect voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer. De Lepelplant komt namelijk uit de Amazone en staat enkele periodes per jaar zelfs helemaal onder water, waardoor je hem dus nooit teveel water kunt geven! Alles over lepelplant verzorging.

Strelitzia (Paradijsvogelplant)

Strelitzia Nicolai Decorum Persoon Potplanten

‘’Hey Strelitzia, je lijkt wel een paradijsvogel!’’ De luchtzuiverende strelitzia is een prachtige en dorstige plant die goed tot zijn recht komt in de badkamer. De plant staat dankzij zijn prachtige bloemen ook wel bekend als de paradijsvogelplant. Lees alles over Strelitzia verzorging.

Musa Basjoo (Bananenplant)

Musa Dwarf Persoon Potplanten

De Musa Basjoo is eigenlijk een buitenplant, maar kan ook in het klein in een mooie pot in de badkamer worden gezet! De bananenplant is gewend aan een tropische omgeving, een echte tropische kamerplant dus! De badkamer vindt hij daarom heerlijk. Je hoeft er geen bananen aan te verwachten, maar het is ook erg tof om lekker te badderen tussen de prachtige bladeren! 

Badkamerplanten online kopen

Badkamerplanten kopen doe je natuurlijk van Decorum. Badkamerplanten van de allerbeste kwaliteit! Onze ervaren kwekers telen hun planten met veel aandacht en liefde, zodat jij echt alleen de allerbeste kwaliteit badkamerplanten koopt! Naast badkamerplanten vind je bij ons ook huiskamerplantenslaapkamerplanten en kantoorplanten.