Decorum organiseert Winter Fair & Bollenbeurs

Traditiegetrouw vond in week 50 de Decorum Winter Fair (beter bekend als huisbeurs) plaats. Een beurs speciaal voor de groene planten kwekers binnen Decorum.

Ook dit jaar weer bij PlantWorld – JoGrow op het bedrijf. Twee dagen lang de mooiste groene planten bij elkaar en dat bracht een hoop bekijks vanuit de ‘handel’. De Decorum huisbeurzen, die ook georganiseerd worden voor de bloeiende planten en bloemen (beiden in kwartaal 2), zijn m.n. gericht op het relatiebeheer met exporteurs.

Voor het eerst vond dit jaar ook een aparte (bloem)bollenbeurs plaats om het bollenseizoen officieel in te luiden. Van der Gulik B.V., Borst Bloembollen, Middenweg Flowers, Boers Amaryllis, W.F. Leenen, Straathof Flowers en Van Noort Hyacinten deden samen mee. Op donderdag 14 december stonden de kwekers klaar om de bezoekers een warm welkom te heten op deze kleine Decorum huisbeurs in Ursem (Noord-Holland).

De organisatie werd erg gewaardeerd door de meer dan 50 bezoekende klanten, m.n. exporteurs. Zij konden ook gelijk zien hoe de tulpen bij Van der Gulik wel twee keer op kwaliteit worden gesorteerd. Eerst handmatig tijdens het plukken en vervolgens door een machine die door middel van heuse röntgenfoto’s de tulp nog eens extra selecteert om zo de meest homogene bosjes te maken!

Kortom, een week vol gezelligheid, zaken, planten en (olie)bollen!

Decorum Winter Fair – aftermovie
Decorum Bollenbeurs – aftermovie