Het Oranje elftal van Decorum | 1e wedstrijd

Het Oranje elftal van Decorum | 1e wedstrijd

Het Wereld Kampioenschap voetbal staat op het punt van beginnen. Alle landen hebben hun selectie bekend gemaakt en hierin blijft Decorum ook zeker niet achter. Inmiddels zijn de voorbereidingen al weken in volle gang. De oranje outfits zijn uit de kast getrokken en zitten als gegoten. De spelers staan te popelen om het veld te betreden.

Onze bondscoach heeft de eerste opstelling gemaakt voor het WK in Qatar. Hiervoor is gekeken naar de kwaliteiten van onze oranje spelers. Deze gekozen toppers zullen op hun positie hun uiterste best doen om ons glansrijk naar de achtste finale te schoppen.

Decorum heeft gekozen voor de 1-5-3-2 opstelling, zoals wij ook gewend zijn van onze oude vertrouwde bondscoach. Met trots delen wij de line-up van ons oranje elftal voor de eerste wedstrijd tegen Senegal op maandag 21 november.

Onze oranje spelers

Keeper

Chrysanne® is een compacte, sterke en gezonde speler die niet snel van zijn stuk gebracht wordt. Deze Potchrysant zorgt voor een stabiele basis in het goal en zal tijdens de wedstrijd prachtig tot bloei komen.

Decorum keeper wedstrijd 1

Verdediging

De centrale verdediging wordt gevormd door de Begonia, Schlumbergera en de Kalanchoë. Deze sterke planten vormen samen een sterke kluit waar de aanval van Senegal niet zomaar door heen zal lopen.

Als opkomende backs hebben we gekozen voor de Alstroemeria en de Iris. Met hun lange benen (uhh stelen) zijn ze niet bang om een sprintje te trekken en rennen zij sierlijk door naar de voorhoede.

Decorum verdediging eerste wedstrijd

Middenvelders

In de kelk ontvangt de Zantedeschia de bal van de verdediging en speelt deze met een mooie steekpass naar de aanval. De Gazania houdt als midmid alles in de gaten met zijn grote kijkers en hem ontgaat hierdoor niets. De Tulp sprint enthousiast het veld door en is een echte teamspeler, deze speler is bij iedereen dan ook geliefd.

Decorum middenveld eerste wedstrijd

Aanvallers

De Phalaenopsis heeft zijn lengte goed mee en kopt de ballen er met gemak in. De Hyacint steekt ook zeker zijn bol niet in het gras en is de verdediging van onze tegenpartij vaak te slim af.

Decorum aanval eerste wedstrijd

Wij zijn er van overtuigd dat met dit sterke oranje elftal de eerste 3 punten gepakt gaan worden! Bij de volgende wedstrijd zullen wij onze nieuwe opstelling bekendmaken. Welke spelers verwacht jij op het veld?