Bloemen en planten van Decorum op de The Fashionweek in Den Haag

Decorum bloemen en planten schitteren tijdens The Fashionweek 2023 in Den Haag

Decorum schittert op de The Fashionweek in Den Haag

Van 4 tot en met 8 oktober 2023 was Den Haag het middelpunt van mode, waar The Fashionweek 2023, voorheen bekend onder de naam The Hague Fashionweek, een schitterend schouwspel bood aan liefhebbers van stijl en creativiteit. Een opvallende en betoverende aanvulling op dit modieuze spektakel was de prachtige bloemen- en plantenlevering van Decorum, die de relatie tussen bloemen en planten trends en mode onthulde.

Bloemen en planten van Decorum op de The Fashionweek in Den Haag

De relatie tussen bloemen, planten & fashion

  • De modewereld heeft veel affiniteit gehad met natuur. Bloemen en planten voegen visuele pracht toe aan mode, met een kleurenpalet geïnspireerd door de natuur en de laatste bloemen en planten trends.
  • De veelzijdigheid van bloemen en planten dienen als een bron van inspiratie voor ontwerpers. Prints, patronen en texturen weerspiegelden de creativiteit die voortkomt uit de natuurlijke wereld. Het was niet alleen kleding; het was een kunstwerk geïnspireerd door bloeiende tuinen en weelderige landschappen.
  • Ontwerpers gebruiken bloemen in kleding om meer dan alleen mooi te zijn. Bloemen hebben betekenissen, zoals liefde of zuiverheid, en ontwerpers vertellen verhalen en laten emoties zien door deze bloemen in hun ontwerpen te gebruiken. Het gaat niet alleen om hoe het eruitziet, maar ook om wat het betekent.
Bloemen en planten van Decorum op de The Fashionweek in Den Haag

De band tussen mode en bloemen en planten is diep en gevarieerd. Het gaat niet alleen over hoe dingen er mooi uitzien, maar ook over de creatieve kant van beide. Het maakt een brug tussen mode en de natuur, waardoor mensen een stukje van de mooie wereld van bloemen en planten in hun dagelijks leven kunnen hebben. The Fashionweek 2023 in Den Haag was meer dan alleen een modeshow; het was als een ontmoeting van twee prachtige werelden die elkaar beter maken en mensen inspireren.

Bloemen en planten van Decorum op de The Fashionweek in Den Haag