Warja Abrosimova wordt merkambassadeur voor Decorum

Warja Abrosimova zal zich vanaf 1 januari 2024 meerdere dagen per week in gaan zetten als merkambassadeur voor Decorum. Oost-Europa is een belangrijk afzetgebied van de telersvereniging en hier zal dan ook de focus van Warja komen te liggen. Warja gaat de verbinding leggen tussen veredelaars, kwekers, exporteurs en eindklanten in Oost-Europa.

Abrosimova is een bekend gezicht bij zowel Nederlandse exporteurs als groothandelaren in Oost-Europa. Ze heeft een uitgebreid netwerk binnen de Oost-Europese markt en gaat dat voor Decorum inzetten. Decorum is dan ook enorm verheugd Warja te kunnen verwelkomen als vertegenwoordiger van hun 52 aangesloten Nederlandse bloemen- en plantenkwekers en met haar de marktpositie van het Decorum merk verder te versterken.

Warja is enthousiast over haar rol voor Decorum: “Decorum is het premium brand voor bloemen en planten met een breed assortiment van de beste producten binnen de sierteelt. Ik ben trots het Decorum merk te vertegenwoordigen en het merk in Oost-Europa nog sterker te positioneren.”

Warja Abrosimova ondertekent contract bij Decorum