Ontdek een exclusief aanbod van ‘Decorum Only’ producten tijdens de Trade Fair

Decorum, het toonaangevende merk voor bloemen en planten van hoge kwaliteit, neemt deel aan de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer. Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 november 2023 kun je je ogen uitkijken op de grootste sierteeltbeurs van Europa.

Dit jaar wordt het brede Decorum assortiment gepresenteerd op een indrukwekkende stand van bijna 500 m², centraal gelegen op de beursvloer, tussen de bloemen- en plantenhal. 

In de stand zijn meer dan 40 noviteiten van Decorum kwekers te vinden. Naast het brede assortiment, onthult het merk ook een primeur: de “Decorum Only” lijn. Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Decorum kwekers en worden door geen enkele andere kweker in Nederland geteeld.

Bezoekers worden van harte uitgenodigd om de stand (9.24) te verkennen, vragen te stellen aan de toegewijde kwekers en zich te laten inspireren door de prachtige bloemen en planten. Daarnaast is er gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan onder het genot van een kopje koffie. 

Decorum heet iedereen welkom die op zoek is naar premium kwaliteit en exclusiviteit in de wereld van bloemen en planten. 

Decorum product