Decorum kwekers Montana Lisianthus en van der Voort genomineerd voor de Glazen Tulp Award 

Decorum-kwekers hebben dit jaar twee nominaties ontvangen voor de prestigieuze Glazen Tulp Awards, die jaarlijks worden uitgereikt tijdens de Trade Fair in Aalsmeer. Deze gerenommeerde onderscheidingen erkennen de beste marktintroducties in de categorieën snijbloemen, concepten, kamerplanten en tuinplanten. 


De genomineerde noviteiten van onze kwekers:  
 

– Eustoma russellianum gevuldbloemig ‘Celebrich Queen‘ van Montana Lisianthus  
Azalea Rila van Van der Voort Potplanten 
 

 De Glazen Tulp Award wordt beschouwd als de Oscar binnen de tuinbouwsector en erkent uitzonderlijke innovatie in de branche. Voor Decorum is innovatie een kernwaarde, met jaarlijks tussen de 30 en 70 nieuwe noviteiten. Deze toewijding aan vernieuwing heeft geresulteerd in de erkenning van deze Decorum-kwekers als finalisten voor de Glazen Tulp Awards. 
 

Vorig jaar behaalden Decorum-kwekers al successen op dit gerenommeerde evenement. Zo werden Richplant en Ammerlaan-Sosef vorig jaar bekroond met Glazen Tulp Awards voor hun prachtige noviteiten. Dit jaar kijken we in spanning uit naar welke genomineerden de felbegeerde Glazen Tulp Awards zullen winnen. De uitreiking vindt plaats tijdens de Trade Fair in Aalsmeer

Azalea Rila genomineerd Glazen Tulp awards
Lisianthus Celebrich Queen genomineerd Glazen Tulp award