Kamerplant erin, Kerstboom eruit!

Heb jij de kerstboom al naar buiten gesleept? Zijn er meer naalden om de grond te vinden dan aan de boom? Of kan jij (nog) geen afscheid nemen van de gezellige sfeer die een kerstboom in huis brengt?

Wees niet bang dat je huis leeg zal aanvoelen… Vul deze ruimte op met grote planten! Kerstboom eruit, kamerplant erin.

Inspiratie nodig? Wat dacht je van…

Alocasia

De Alocasia is helemaal hip op het moment! En dat vinden wij niet zo gek, het opvallende groen glimmende blad met prachtige tekening past namelijk perfect in ieder stijlvol interieur. De Alocasia wordt ook wel olifantsoor genoemd en komt uit de tropische bossen van Zuidoost-Azië

Bekijk hier de verzorgingstips

Alocasia

Kentia

Deze palm is één van de eerste palmen die speciaal voor de huiskamer werden gekweekt. Het is een sterke en elegante plant die in zowel zonnige als schaduwrijke plekken goed tot zijn recht komt.

Kentia Howea Forsteriana

Bekijk hier de verzorgingstips

Philodendron

De Philodendron is een opvallende kamerplant en dit komt vooral door de prachtige, stevige bladeren. Oorspronkelijk komt deze plant uit de tropische regio’s van Midden-en Zuid-Amerika en er bestaan wel honderden soorten beschikbaar. Hoewel de Philodendron een tropische plant is, doet hij het erg goed in de woonkamer. Hij voelt zich ook prima op een wat donkerder plekje in huis, ideaal!

Bekijk hier de verzorgingstips

Philodendron