Het Oranje elftal van Decorum | 8e finale

Het Oranje elftal van Decorum | 8e finale

We kunnen er geen genoeg van krijgen. Nederland heeft zich geplaatst voor de 8e finale op het Wereld Kampioenschap voetbal en speelt daarin tegen de Verenigde Staten.

Onze voorgaande Oranje elftallen hebben zich meer dan bewezen en dit heeft geresulteerd in de eerste plaats in de groep. Het toernooi gaat nu écht beginnen, onze spelers zijn klaar gestoomd om te gaan vlammen in deze wedstrijd.


De bondscoach heeft weer een nieuwe opstelling gemaakt voor deze belangrijke wedstrijd. Decorum heeft wederom gekozen voor de 1-5-3-2 formatie. Bekijk hieronder de opstelling voor de wedstrijd tegen de Verenigde Staten.

Decorum opstelling 8e finale

Onze Oranje spelers

Keeper

De Calathea Crocata houdt met zijn lange, oranje armen de meest onmogelijke ballen met gemak uit het doel. Wat ons betreft de nummer 1 in de goal.

Decorum keeper 8e finale

Verdediging

De centrale verdediging wordt gevormd door de Phalaenopsis, de Pluischrysant en de Gerbera.

De Phalaenopsis is met zijn lengte en zijn sterke kop een ideale verdediger die het fysieke werk niet schuwt en daarnaast ook nog eens sterk is in de lucht. De Pluischrysant bijt zich vast in de tegenstander en achtervolgt hem overal in het veld. Kortom, geen fijne tegenstander om tegenover je te hebben. De Gerbera heeft zich in de vorige wedstrijd bewezen als een sterke en betrouwbare speler. Mede door hem hebben we in deze wedstrijd geen doelpunten tegen gehad.

Als opkomende backs hebben we dit keer gekozen voor de Begonia en de Hippeastrum. De Begonia is door zijn volume en inhoud een perfecte speler die zowel aanvallend als verdedigend van zijn taak bewust is. De Hippeastrum heeft het hoog in zijn bol, maar levert altijd in en op het veld. Een speler die erg geliefd is bij zijn medespelers.

Decorum verdediging 8e finale

Middenvelders

Voordat tegenstanders aan aanvallen kunnen denken, heeft de Zantedeschia de bal al onderschept met zijn kelk om vervolgens het spel snel te verleggen.

De Germini is klein, maar een bloem die zich graag in de tegenstander vastbijt. Een speler die je dan ook niet graag wil tegenkomen op het veld.

De Tulp heeft zich in de eerste wedstrijd bewezen als een echte teamspeler. Hij tilt het team hiermee naar een hoger niveau. Een geliefde speler binnen en buiten het veld.

Decorum middenveld 8e finale

Aanvallers

De Ornithogalum is een echte allrounder. Klein van stuk, maar ijzersterk en in het bezit van een goede techniek waarmee hij de tegenstander vaak op het verkeerde been zet.

De Freesia heeft lengte en is kopsterk. Een ideale speler die klaar staat om de voorzetten binnen te koppen. In geval van nood kun je door zijn kop kwaliteiten altijd op hem rekenen in een alles of niets poging om de overwinning binnen te slepen.

Decorum aanval 8e finale

Wij zijn er van overtuigd dat met dit derde sterke Oranje elftal de volgende ronde gehaald gaat worden!  #Nothinglikeoranje