Het Oranje elftal van Decorum | 3e wedstrijd

Het Oranje elftal van Decorum | 3e wedstrijd

Nog eentje dan… Wat had ons Oranje elftal het zwaar afgelopen vrijdag! Gestreden tot het einde en er uiteindelijk een zwaar bevochten gelijkspel aan over gehouden. Voor de volgende wedstrijd sturen wij weer 11 nieuwe frisse Oranjehelden het veld op.

Bekijk hieronder de line-up van ons Oranje elftal voor de derde wedstrijd op dinsdag 29 november tegen het gastland Qatar.

Decorum opstelling wedstrijd 3

Onze Oranje spelers

Keeper

De Hyacint is een echte oranje leeuw. Met zijn frisse geur, mooie kleur en uitstraling is hij een echte sta in de weg voor tegenstanders die op hem afkomen.

Decorum keeper wedstrijd 3

Verdediging

De centrale verdediging wordt gevormd door de Narcis, Gerbera en de Chrysant.

De Narcis heeft zijn knappe koppie altijd licht naar beneden gedraaid waardoor hij zijn ogen goed op de bal weet te houden om zo snel de bal te onderscheppen voordat de tegenstander gevaarlijk kan worden. Een perfecte verdediger voor in het team.

De Gerbera brengt naast zijn sterke karakter een flinke bos energie het veld op. Een betrouwbare speler en een echte leider voor in de achterhoede. Een echte teamspeler dus die zorgt voor een extra boost bij zijn medespelers.

De sterke Chrysant is een echte verdediger! Hij staat fysiek zijn mannetje waardoor hij niet zo snel gepasseerd wordt en hij zijn tegenstander geen enkele ruimte gunt om zijn acties te maken.

Als opkomende backs hebben we dit keer gekozen voor de Celosia en de Lisianthus. Ze zien er aaibaar uit, maar onderschat ze niet. De Celosia is een opvallender speler met zijn grote kam. Het lijkt hem nauwelijks energie te kosten om elke keer op te stomen en het elftal van aanvallende impulsen te voorzien. Aan de andere kant hebben we de Lisianthus, hij lijkt wel zacht en lief, maar als het nodig is grijpt hij resoluut in. Het is ook nog is een echte atleet met een flinke dosis uithoudingsvermogen. Een perfecte speler die je zowel in aanvallend als verdedigend goed kan gebruiken in je elftal.

Decorum verdediging wedstrijd 3

Middenvelders

Het middenveld wordt gevormd door bloeiende spelers. De Chysanne is een krachtige speler die niet snel van zijn stuk gebracht wordt. Deze Potchrysant zorgt voor stabiliteit op het middenveld en zijn spel komt echt tot bloei naarmate de wedstrijd vordert.

Cheeky Garvinea gaat onbeschaamd knap te werk. Met zijn compact en stevige bouw is hij een fijne speler waar we altijd op kunnen vertrouwen. De Trosroos is een echte teamspeler en zet de lijnen uit op het middenveld. Mocht het even niet lopen dan zal hij altijd zijn beste beentje voor zetten om het team te helpen.

Decorum middenveld wedstrijd 3

Aanvallers

De Jatropha Multifida heeft met zijn schitterende fijne bladeren en bloemtrossen alles in zich om de verdediging van Qatar van zich af te schudden. Een perfecte speler dus voor onze aanval.

De Hibiscus is met zijn indrukwekkende bloem de tegenstander altijd te slim af en zal dus voor een hoop gevaar gaan zorgen.

Decorum aanvallers wedstrijd 3

Wij zijn er van overtuigd dat met dit derde sterke Oranje elftal de volgende ronde gehaald gaat worden!  #Nothinglikeoranje