Het Oranje elftal van Decorum | 2e wedstrijd

Het Oranje elftal van Decorum | 2e wedstrijd

Het Wereld Kampioenschap is voor Nederland succesvol gestart. Ons eerste elftal heeft hun uiterste best gedaan en dit heeft voor een mooie 0-2 overwinning gezorgd.

Onze bondscoach heeft de tweede opstelling gemaakt voor het WK in Qatar. Tijdens de training zijn nieuwe spelers gekozen en is er gekeken naar hun kwaliteiten. Voor de volgende wedstrijd sturen wij weer 11 frisse oranjehelden het veld op. Deze oranje helden zullen op hun positie hun uiterste best doen om weer voor de winst te gaan. Decorum heeft wederom gekozen voor de 1-5-3-2 opstelling.

Bekijk hieronder de opstelling voor de tweede wedstrijd tegen Ecuador op vrijdag 25 november.

Decorum opstelling wedstrijd 2

Onze oranje spelers

Keeper

Cymbidium Gold is een knappe speler die op de lijn gemakkelijk alle kanten op maneuvreert. Zijn lengte heeft hij zeker mee, net als onze Noppert. Dit, in combinatie met zijn lange uithoudingsvermogen, maakt dat wij volledig vertrouwen op deze sterke goalkeeper.

Decorum keeper wedstrijd 2

Verdediging

De centrale verdediging wordt gevormd door de Solanum, Crossandra en de Primula. Deze uit de kluiten gewassen spelers zorgen voor een vertrouwde basis, waar de aanval van Ecuador veel moeite mee zal hebben.  De Solanum is een echte toverbal die zich kan aanpassen naar elke situatie. De sterke Crossandra zorgt voor een voorspoedig spelverloop en is niet zomaar uit het veld te slaan. De Primula staat ook stevig in zijn schoenen en maakt met zijn bonte bloemen de verdediging compleet.

Als opkomende backs hebben we dit keer gekozen voor de Narcis en Tulp. Deze bekende bollen rollen vanuit de verdediging naar voren en zijn met hun oogverblinde looks gevaarlijk in de aanval.

Decorum verdediging wedstrijd 2

Middenvelders

Het middenveld wordt gevormd door bloeiende spelers. De Chrysant is een gouden speler die gegarandeerd geluk brengt en daardoor onmisbaar is in het team. De Germini is klein maar onderschat dit talent niet. Met zijn snelle bewegingen en mooie koppie is hij niet te volgen voor de tegenstander.

De Ranonkel is een imposante speler en passt de bal casual van de verdediging naar de aanval door.

Decorum middenveld wedstrijd 2

Aanvallers

De Guzmania is een echte leeuw door zijn wilde manen. Deze prachtige manenkam brengt de tegenstander van de wijs en daardoor kopt hij makkelijk de bal in het doel, net als onze Gakpo in de wedstrijd tegen Senegal.

De Cambria is een kleurrijke speler en weet de kruising altijd te vinden. Deze verslinder zal de tegenstander rauw lusten.

Decorum aanvallers wedstrijd 2

Wij zijn er van overtuigd dat met dit tweede sterke oranje elftal de 3 punten opnieuw gepakt gaan worden! Bij de volgende wedstrijd zullen wij nog een keer de nieuwe opstelling bekendmaken. Welke spelers verwacht jij op het veld?  #Nothinglikeoranje