Ten Have plant Campanula

Bloeiende planten

Bloeiende kamerplanten

Bloeiende kamerplanten geven nét dat beetje extra aan jouw urban jungle. Een tweede dimensie en diepgang. Ze zijn de cookie crumble. Van meer kleur tot een hogere sfeer. Van bloeiende kamerplanten wil je alleen maar meer! 

Kamerplanten met bloemen

In veel huishoudens zijn groene kamerplanten te vinden, maar wist je dat veel van deze groene rakkers prachtige bloemen (kunnen) krijgen. Als je ze goed genoeg verzorgt, zul je vanzelf worden beloond! Van prachtige planten met roze bloemen tot ware juweeltjes met blauwe bloemen. De ene kamerplant krijgt sneller bloemen dan de ander. Een van de makkelijke bloeiende kamerplanten is bijvoorbeeld de orchidee en een moeilijk bloeiende kamerplant is de strelitzia, maar als je die voldoende aandacht geeft, krijg je er veel voor terug met zijn prachtige bloemen. Bloeiende kamerplanten komen in veel verschillende kleuren. Zo zijn kamerplanten met witte bloemen erg populair op het moment.

Bloeiende lepelplant als kamerplant

Spathiphyllum Van der Voort

De lepelplant is een bloeiende kamerplant met iets extra’s. Hij heeft mooie, grote, groene bladeren en, mits goed verzorgd, prachtige witte bloemen in de vorm van een lepel. Zet de bloeiende kamerplant op een plekje in de halfschaduw en geef hem veel water om hem zo goed mogelijk te verzorgen. Doe dit goed en er komen vanzelf prachtige witte bloemen! 

  • Kan nooit teveel water krijgen
  • Staat het best in een plekje in de halfschaduw
  • Prachtige, witte bloemen

Kamerplanten met witte bloemen

Ben je op zoek naar planten met witte bloemen? Kamerplanten met witte bloemen zijn erg geliefd in Nederland. Ze passen vrijwel altijd in ieder interieur met hun lichte uitstraling. Ze brengen gezelligheid en zijn altijd vrolijk! Wie wil dat nu niet in huis? Je hebt geen zonnetje in huis meer nodig! Bekijk hieronder onze planten met witte bloemen.

Waar ga jij voor? De robuuste Bromelia Mara met haar prachtige, grote, witte kelk? Wil je een potchrysant met een volle bos witte bloemen? Of ga je voor de combinatie groen/wit en is de Lepelplant wat je zoekt? Wat je ook kiest: ze hebben allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen. 

Zo is de bromelia een goede keuze als je op zoek bent naar een plant met grote witte bloemen en is de lepelplant de juiste keuze als je op zoek bent naar een groene plant met witte bloemen. De bladeren blijven namelijk altijd groen en de witte bloemen komen en gaan. En ze zijn allemaal makkelijke kamerplanten met bloemen!