Decorum kwaliteit Decorum kwaliteit Decorum kwaliteit

Kwaliteit

Decorum is het premium merk voor bloemen en planten. Meer dan 50 bloemen- en plantenkwekers zijn speciaal geselecteerd, omdat zij behoren tot de beste kwekers binnen hun productgroep en van de sierteeltsector.


Decorum kwekers hanteren uitermate strenge teelteisen en een zeer strikt productselectiebeleid. Alleen de beste producten uit de kas van onze kwekers worden geselecteerd voor het merk Decorum. Die kwaliteit wordt onder andere bepaald door de dikte en de lengte van de stelen, de grootte van de bloemen, het aantal stekken in de pot, het aantal knoppen aan een bloem of plant, de lange houdbaarheid van het product en de vorm van de bloem of plant. Door dit proces leveren onze kwekers altijd constante, goede kwaliteit.


Voor Decorum is meer dan alleen de productkwaliteit van belang. Ook kwaliteit op het gebied van arbeidsomstandigheden, service, innovatie en duurzaamheid is onderdeel van Decorum kwaliteit. De kwekers van Decorum streven er continu naar om de best mogelijke arbeidsomstandigheden te realiseren voor hun werknemers. Daarnaast leggen zij zichzelf (maar ook elkaar) uiterst strenge duurzaamheidseisen op. De wereld staat niet stil en zo ook de kwaliteit van Decorum niet. De kwekers hebben nauw contact met elkaar en delen zo kennis op allerlei vlakken om de hoge standaarden te blijven waarborgen. En waar het kan voorop te lopen op elk vlak.