Klaus Wagener Deutscher Florist floral designer

Klaus Wagener

Klaus Wagener leidt het BLOOM’s Design Centre – een foto- en filmstudio waar diverse print- en digitale media voor zowel B2B als B2C worden geproduceerd. Naast de uitgeverij is BLOOM’s GmbH actief als gespecialiseerd branchebureau voor de groene markt. Speciaal op dit gebied is Klaus werkzaam als floral lifestyle specialist, trendscout, conceptontwikkelaar, spreker en netwerker.

Klaus Wagener is een geschoold meester in de bloemisterij en heeft verschillende boeken gepubliceerd. Een speciale focus ligt op de zogenaamde ‘Nature Workshop Books’ en meest recent op ‘PURE STYLE’ en ‘NEW IKEBANA’. Klaus is ook actief op het gebied van plantenontwerp met de titels ‘Interieurontwerpen met planten’ en ‘Succulenten met stijl’ en het tijdschrift ‘BLOOM’s VIEW’.

Met passie heeft Klaus ook naam gemaakt in de digitale wereld en behoort hij tot de internationale top van de floral designers. Klaus is een echte teamspeler en werkt graag samen met de hooggekwalificeerde bloemisten, designers, fotografen & technici in de BLOOM’s Studio. Redacteuren, grafisch ontwerpers, verkoopmedewerkers en andere managementpartners werken op de 2e locatie in Ratingen / Duitsland.

Klaus Wagener
CEO en creatief hoofd van BLOOM’s Medien – Marketing – Events in Minden / Duitsland.